top of page

🌟 Geweldig nieuws vanuit WZC Humanitas! 🌟


Jongeren die tijdens een sociaal tussenjaar zichzelf willen ontwikkelen, zijn bij ons van harte welkom. Momenteel hebben we het genoegen om 22 enthousiaste jongeren te verwelkomen, die worden begeleid door onze toegewijde werkbegeleiders.

Het is prachtig om te zien hoe deze jongeren niet alleen werknemers- en beroepsgerichte vaardigheden ontwikkelen, maar ook een sterke verbinding aangaan met onze bewoners. Gisteren werden een aantal bewoners aangenaam verrast door de kookkunsten van Thijn, die met hulp van andere jongeren een heerlijke maaltijd bereidde. Het samenkomen van jong en oud aan tafel was een groot succes!

Volgende maand staat Roemer gepland om pannenkoeken te bakken voor de groep. Samen eten verbindt!

Onze jongeren ervaren binnen een veilige en ondersteunende omgeving emotionele steun, begrip, zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Maar ook de bewoners binnen WZC Humanitas spelen een belangrijke rol in dit proces - zij zijn niet alleen ontvangers van zorg, maar ook waardevolle mentors voor onze jongeren.

Blijven meedoen en samen groeien, dat is waar WZC Humanitas voor staat! 💪 #SamenSterk #PersoonlijkeOntwikkeling #WZCHumanitas69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page