top of page
Fitness
SERVICE/HUUR

 

wijKeizerslanden!

Goed voor elkaar

Ruimte te huur

 

De Luxor: bij uitstek is deze ruimte (incl. beamer) geschikt voor vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten voor kleinere gezelschappen. Te huur tijdens kantoortijden.

Tutor en student

Wijkwinkel Keizerslanden

 

Regelingen wanneer je een laag inkomen hebt.

Zie Geld | Deventer.nl of bezoek het Geldfit spreekuur. Open op elke woensdag van 10.00 - 12.00 uur aan de Graaf Florisstraat 3. 

Deelscootmobiel

 

In de wijk Keizerslanden in Deventer kunnen bewoners vanaf nu gratis een deelscootmobiel of driewielfiets lenen! Dit is een pilotproject van Welzorg, Circulus, Buur & Zo, Stichting Ludgerus Deventer, Gemeente Deventer en KonnecteD.

Meer informatie vind je op de website van Circulus: https://lnkd.in/eMg4BNvw

Scootmobiel.jpg

Saar aan Huis

 

En tegen betaling kunt u Saar aan Huis inzetten. Saar aan Huis biedt aanvullende mantelzorg aan ouderen, ook bij dementie

Zie Saar aan Huis

ANWB AutoMaatje Deventer is een vervoerservice waarbij vrijwilligers, minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Hiervoor gebruiken zij hun eigen auto. Inwoners van de gemeente Deventer die minder mobiel zijn en voor wie regulier vervoer zoals OV of taxi en ook sociaal vervoer, niet altijd een optie is, kunnen er gebruik van maken. klik op onderstaande foto voor meer informatie!                                                                            

3073307_1655280183677_3640x720.webp

Rolstoelauto VERA

Er is ook een mogelijkheid om een rolstoelauto te reserveren! Zie Rolstoelauto VERA | Deventer.nl                            

Thuis in Zicht

 

Een nieuwe digitale omgeving met informatie en tips voor iedereen die ervaart dat zijn of haar zicht minder wordt. Dit is ontwikkeld omdat zelfstandigheid en zelfregie steeds belangrijker worden, want mensen blijven langer thuis wonen en zoeken laagdrempelige informatie om alles zoveel mogelijk zelf te kunnen blijven doen. het digitale huis is online te bezoeken via Thuis in Zicht 

Stichting Present

 

Buurten met Boodschappen is voor:

  • Deventenaren die te maken hebben met een moeilijke financiële situatie (rond het bestaansminimum) en waar het komende jaar geen verandering in lijkt te komen.

  • Openstaan voor het 'buurten' (samen een kopje koffie/ thee drinken ) wanneer de vrijwilliger de boodschappen komt brengen.

 

Online te bezoeken via Stichting Present.

bottom of page