top of page
duofiets.jpg
BEWEGEN

Duofiets

Humanitas Deventer heeft een duofiets voor bewoners. De duofiets stimuleert de bewoners om naar buiten te gaan en te genieten van Deventer en omgeving. Samen met een vrijwilliger of familielid kan bijvoorbeeld een boodschap worden gehaald, een kopje koffie worden gedronken in de stad, een bezoekje worden gebracht aan familie of gewoon een mooie fietstocht worden gemaakt. Ook voor wijkbewoners is de fiets te huur voor 5 euro en een borg van 25 euro. De borg krijgt u terug bij onbeschadigd  inleveren  van de  fiets. U kunt, na een verplichte fietsinstructie, de fiets 2 uur lang gebruiken. Op de dag van de huur, kan de fiets  worden opgehaald tussen 09:00 en 10:00 uur, of tussen 13:30 en 14:00 uur. De fiets moet terug gebracht worden tussen 12:00 en 13:00, of tussen 16:30 en 17:30 uur.

De fietsende vrijwilliger is verzekerd via de collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeente Deventer. Wanneer u de duofiets wilt huren, neem dan per mail contact op met Petra Kolb@humanitasdeventer.nl 

Fietsriksja

Bij stichting Ludgerus, Karel de Grotelaan 1 in Deventer, staat een fietsriksja. Zin in een ritje? Klik op de foto voor meer informatie hoe een plek gereserveerd kan worden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dames-in-de-riksja.png
bottom of page