top of page
dagbestedings plaatje breed voor site (002).JPG
DAGBESTEDING

Wij bieden aan mensen in de wijk ook professionele dagbesteding aan. Om hieraan deel te nemen, is wel een WMO-indicatie nodig. 

De Dagbesteding is een plek waar je je zorgen kan delen, waar gehuild en samen ook veel gelachen wordt. De Dagbesteding vindt plaats onder begeleiding van een professional en wordt ondersteund door vrijwilligers. 

Wanneer mensen nog zelfstandig thuis wonen maar in een sociaal isolement dreigen te raken of vergeetachtig worden, biedt onze Dagbesteding structuur, rust en veiligheid. 

Onze deelnemers geven aan dat ze het ontzettend fijn vinden om de Dagbesteding te bezoeken. Zij gaan sociale contacten aan en ondernemen activiteiten. Men heeft het gevoel weer deel te nemen aan de maatschappij.

 

De professionals die de Dagbesteding runnen, kijken naar aanleiding van de ondersteuningsvraag samen met de deelnemers hoe het best invulling kan worden gegeven aan hun dag.

  

Zij gaan hierbij uit van de interesses, behoeften en mogelijkheden van de deelnemers.

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons!

Dagbesteding.JPG

En wil je bijvoorbeeld een vogelhuisje of ook zo'n mooie lamp? Laat het ons weten. Voor redelijke prijzen is onze houtbewerking te sponsoren.

bottom of page